Házirend

A kölcsönös és hatékony együttműködés érdekében, kérjük figyelmesen olvassák el a házirendünket. 

Parkolás

Nyugodt, családi házas övezetben várjuk a gyerekeket. A Kakukkfű Mozgásfejlesztő Stúdió kapujában, illetve a ház előtt 3 autó fér el.

Kérjük a Szülőket, hogy fokozottan figyeljenek arra, hogy még kis időre se álljanak a szomszédos bejárat, kocsibejárók elé. 

Ha nincs hely a Stúdió közvetlen közelében, parkoljanak néhány házzal arrébb.

Foglalkozások

A foglalkozásokra való bekerülés feltétele egy felmérés, mely alapján javaslatot teszünk, hogy szükség van-e a fejlesztésre; illetve milyen típusú foglalkozást ajánlunk. 

Foglalkozásaink egyéni vagy csoportos formában zajlanak. A csoportokat a gyermek igényeinek és a korosztályának megfelelően állítjuk össze. A foglalkozások lehetséges időpontjai a felmérést követően kerülnek egyeztetésre.

Kérjük, hogy a szülő (vagy a szülő megbízottja) minden esetben kísérje be a foglalkozásra a gyermeket, és jöjjön érte. Csak a szülőnek vagy a szülő által írásban megbízott személynek adjuk át a gyermeket.

A gyermekek és szüleik a foglalkozások megkezdéséig kizárólag a váróhelyiségünkben tartózkodhatnak, az ott tartózkodó gyermekért, tanulóért a várakozási idő alatt a gondviselő felelős. 

Kérjük, hogy a gyermek a foglalkozásokra ne éhesen és szomjasan érkezzen. Étkezni kizárólag a váróban lehet. A foglalkozás előtt 5-10 perccel érkezzenek meg, és küldjék/vigyék el a gyermeket WC-re. (A foglalkozás megszakítása megzavarja az óra menetét.)

Ruházat

Az utcai cipőt az előszobában kérjük levenni. Kérjük a kísérőket, hogy húzzanak lábzsákot, vagy a kinti cipőt cseréljék váltópapucsra.

Minden foglalkozásra hozzanak a gyermekeknek váltócipőt, csúszásgátló zoknit.  A foglalkozásokon kényelmes ruházatot viseljenek a kicsik.

Váró, fejlesztőszoba

Kérjük, hogy vigyázzanak a Stúdió tisztaságára, játékaira. 

A játékok kizárólag a szülő/kísérő (18 év feletti személy) felügyelete mellett, és felelősségére használhatók. A váróban elhelyezett könyveket, játékokat, hazavinni tilos. A gyermekek a várakozás során csak az előtérben található játékokkal játszanak, és a játékokat a gyermekek a kísérősegítségével pakolják vissza a helyükre. A polcról levett játékokra vigyázzanak, azokat a helyükre tegyék vissza. 

Az őrizetlenül hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk. 

Veszélyes tárgyakat a ház területére behozni tilos.

Betegségek

A Stúdió területén csak egészséges gyermekeket, felnőtteket tudunk fogadni.


Hisszük, hogy a házirend betartása és a velünk való korrekt együttműködés nem jelenthet problémát.

Köszönjük szépen.